Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.87 secunde)
Schimbarile de la centru, oricat de mult si-ar fi dorit acesta sa nu-si puna amprenta in plan local, si mai ales la capitolul finantari, se pare ca nu tin cont doar de vointa unui primar.
Dupa toate probabilitatile, strategia va da roade, pentru ca in ciuda opintelilor cu iz de mici si bere ale PSD, vointa populara pare a da glas unei sustineri covarsitoare lui Basescu.
Basescu a subliniat ca in spatele omului de afaceri se afla Sorin Rosca Stanescu si alti oameni care, desi nu au primit votul electoratului, incearca sa dirijeze vointa politica.
Pentru a reforma clasa politica, pentru ca politicienii sa exprime vointa poporului, Basescu a ararat ca le va da parlamentarilor doua variante:
Ioan Munteanu a precizat ca Biroul permanent a ajuns la concluzia ca "nu exista vointa politica si nu se asigura cvorumul necesar dezbaterii actului normativ".
Din respect pentru vointa cetatenilor si tinand cont de conjunctura parlamentara, consideram ca nu este posibil nici un compromis cu vreun partid politic" a declarat Ludovic Orban, liderul filialei bucurestene.
Presedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca "eventualele negocieri PD-PSD" pentru o noua majoritate ar fi "in contradictie cu vointa electoratului, clar exprimata la referendum", si ca ar duce la "confuzii", in loc de clarificari "nete" ale scenei politice.
Stoica a aratat ca actuala conducere liberala "a adus partidul intr-o situatie fara iesire" si, "daca anul trecut mai exista o sansa ca PNL sa se trezeasca, sa-si schimbe strategia, astazi este prea tarziu, pentru ca la nivelul conducerii nu au existat resursele de credibilitate, vointa pentru a salva partidul".
In opinia liderului liberal, consilierii social-democrati ce formeaza majoritatea CJC au respins proiectul initiat de el fie pentru ca au dorit sa se razbune politic pe consilierii liberali minoritari care au votat impotriva atunci cand s-a supus la vot proiectul SRL-ului Consiliului Judetean destinat a executa lucrarile la dispensarele si caminele culturale din judet, fie din rea vointa, fie din dispret fata de cetatenii din Medgidia pentru care acea unitate spitaliceasca reprezinta un obiectiv de o necesitate vitala.
"E nevoie de alegeri pentru clarificarea scenei politice si care sa reprezinte vointa majoritara a populatiei, care a fost de 75% sa mearga cu Traian Basescu si cu reformele anuntate si doar 25% cu partidele care au sustinut suspendarea", a spus liberal-democratul, adaugand ca, prin anticipate, unele partide vor plati pentru ca au ignorat dorintele populatiei.
El apreciaza ca actualul Parlament nu are "vointa politica, disponibilitatea si responsabilitatea" de a debloca o decizie atat de importanta decat sub presiunea vointei exprimate de cetateni.
Politica nu exista, fiind inlocuita de clona sa mutanta, creata in laboratoarele ticalosiei. O societate nu se poate construi cu capul plecat si stand in genunchi. Antidotul este vointa politica".
"Prin aceste cercetari sociologice stabilim modul de lucru, vedem care ne sunt minusurile si plusurile, dar in nici un caz prin vointa noastra nu sunt publicate, pentru ca ele sunt un factor de influenta a electoratului ori pentru a arata ca tu esti mare iar altul este slab", a explicat secretarul coordonator al PNL Victor Manea.
"Cer ca domnul Frunzaverde, care este membru din partea Eparhiei Caransebesului, sa nu faca parte dintre cei care vor vota, sa i se ridice mandatul pentru ca s-a antepronuntat, facand rau Bisericii si actului de vointa care urmeaza sa fie exprimat", a spus Milut.
Liderul PC a sustinut ca a demisionat pentru ca nu si-a putut respecta angajamentele fata de electorat, din motive independente de vointa sa.
"Eu inteleg ce a spus Nastase ca pe un semnal in legatura cu necesitatea de a da sens ti vointa conducerii colective, in general, a partidului.
"Actul normativ nu cuprinde si prevederi referitoare la sanctionarea celor care au formulat si introdus cu rea vointa contestatii", este de parere Eduard Martin.
Varianta emiterii de catre Guvern unei noi Ordonante cu acelasi continut, care sa fie supusa din nou votului ar fi "profund neconstitutionala si abuziva", pentru ca s-ar incalca vointa Parlamentului si s-ar afecta "regimul institutiilor fundamentale ale statului".
Justificarea documentului de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu II este, dupa cum sustin social-democratii, aceea ca actualul guvern nu mai reprezinta vointa romanilor.
sume importante din finantarea europeana la dispozitia agriculturii, infrastructurii, satului romanesc, educatiei, sanatatii si pensionarilor, lucruri pe care le putem face daca avem competenta, daca avem vointa politica, iar PSD sta la aceste capitole foarte bine si este implicat in constructia acestor proiecte de interes social", a mai spus Titus Corlatean, cu ocazia unei recente vizite la Constanta.
google-analytics.com